Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #17: hoe belangrijk zijn gamebeurzen nog?

08/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamebeurzen, je weet wel, die plekken waar je de nieuwste games kunt uittesten. Het Walhalla van goodies, veel te mooie vrouwen en hadden we al gezegd, games? Steven is weer gezellig bij ons op de redactie, en wie kan je meer vertellen over de verschillende beurzen dan beurzenkoning Steven? JJ en Boris zijn er als veteranen ook even bij gaan zitten en zij gaan je haarfijn vertellen wat zij vinden van de hedendaagse evenementen. Grijp je mooiste mok uit de kast en schenk een lekker bakkie pleur of thee in en geniet van deze Zomerpodcast #17: hoe belangrijk zijn gamebeurzen nog?

Zou je nog naar gamebeurzen moeten gaan?

Wij hebben nog zeker een flink aantal beurzen waar wij de aankomende maanden heel erg graag naartoe willen gaan. We hebben het dan natuurlijk over Gamescom, de Tokyo Game Show en de vetste beurs van allemaal, Firstlook Festival! Maar is het voor veel mensen nog wel waard om speciaal naar een beurs te gaan om de nieuwste games al te testen? Veel games hebben tegenwoordig een bèta beschikbaar die mensen al maanden voor de release kunnen spelen.

Communicatie van game developers

Wat is toch de reden dat de indie games het zoveel beter doen qua communicatie in tegenstelling tot de meeste triple A studio’s? Zo zie je bijvoorbeeld dat kleine studio’s vaak een veel betere community opbouwen omdat ze goed communiceren met de spelers. Op deze manier kunnen de developers hun game betere cateren naar de doelgroep. Tijdens een gamebeurs verwacht je natuurlijk dat developers dit goed doen richting hun target groep. Maar dit valt nog vaak vies tegen. Wil je nou graag meer weten hoe de mannen alles tegenwoordig ervaren op verschillende gamebeurzen? Kijk of luister dan lekker mee naar een nieuwe Zomerpodcast #17: hoe belangrijk zijn gamebeurzen nog?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch