Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #16: Het doorspelen van de back catalogue in de vakantie

07/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de zestiende aflevering: Zomerpodcast #16: Het doorspelen van de back catalogue in de vakantie!

Welke games heb je gemist?

De zomervakantie biedt natuurlijk zeeën van tijd! En natuurlijk spendeer je veel van die tijd met je reet in het zand. Maar de vele uren die resten in de doorgaans traditionele druilerige Nederlandse zomer breng je natuurlijk door achter je favoriete console. Helaas is het al jaren zo dat de meeste blockbuster titels in het najaar uitkomen. Tijd dus om al die fantastische games te spelen die je het afgelopen jaar misschien gemist hebt! Jelle, Emiel en Kevin zitten klaar om de titels door te spreken die zij gemist hebben het afgelopen jaar. Wat zijn die onverwachte parels die nog stof verzamelen in jouw Steam library? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch