Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #15: De ideale vakantiegames voor op de Nintendo 3DS

06/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de vijftiende aflevering: Zomerpodcast #15: De ideale vakantiegames voor op de Nintendo 3DS!

Het platform met de meest diverse games ooit!

Een klassieke Nintendo console die nog steeds hard ondersteund wordt is natuurlijk de Nintendo 3DS. Het is de console met een enorme catalogus aan games die nog steeds heel vet zijn om te spelen. Kevin en Emiel zijn de experts als het om Nintendo games gaat. De kleine powerhouse heeft een beest van een batterij, is lekker compact en biedt unieke spelervaringen. Kortom: de ideale console als het gaat om gamen op vakantie. Wat zijn jullie favoriete 3DS titels voor op vakantie? Spelen jullie nog op de Nintendo 3DS? Of hebben jullie hem ingeruild voor de Switch? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts,Stitcher en alle andere bekende podcast apps en platformen. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch