Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #13: Gamekings & gamen op vakantie part 2

04/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de dertiende aflevering: Zomerpodcast #13: Gamekings & gamen op vakantie part 2

Deeltje twee met compleet andere ervaringen!

In deel één hebben Kevin en JJ al uitgebreid hun ideale vakantiegames besproken. En herinneringen opgehaald over hoe dat was als kind met je Game Boy op de achterbank van je ouders auto onderweg naar Frankrijk. Nu is het de beurt aan Skate, Jelle en Boris. Dat belooft een heel andere podcast te worden dan het eerste deel. Misschien gamen ze wel helemaal niet op vakantie. Jelle is bijvoorbeeld meer een wereldreiziger. En als je vijf dagen door de jungle van Colombia sjokt heb je toch echt weinig tijd om je Nintendo Switch erbij te pakken. Hoe is jullie ervaring met gamen op vakantie? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch