Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #11: De wreedste game ervaringen van de Gamekings

02/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de elfde aflevering: Zomerpodcast #11: De wreedste game ervaringen van de Gamekings!

Het moment dat je altijd is bijgebleven!

Daar gaat deze nieuwe zomerpodcast over! Iedereen heeft wel een moment in zijn lievelingsgame waar hij altijd aan terugdenkt. Het moment dat die game bewees wat voor magie je kan beleven met het medium videogames. Dat moment wanneer een game je bij je lurven grijpt en die ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Dat kan een highscore zijn die nooit verbroken is, of een eindbaas die je eindelijk versloeg of natuurlijk een plottwist die je niet had verwacht. Jelle, Skate en Kevin bespreken hun vetste game ervaring. Wat is het moment dat jullie het meest is bijgebleven? Laat het weten in de comments! Als het een recente game is, kondig je spoilers aan!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch