Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #10: De ideale vakantiegames voor op de Nintendo Switch

01/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de tiende aflevering: Zomerpodcast #10: De ideale vakantiegames voor op de Switch!

De nieuwste console voor onderweg!

Haal die Switch uit zijn dock, stap in het vliegtuig en je kan een volledige game ervaring onderweg beleven. Dat is de magie van de Switch. Kevin en Emiel hebben de beste titels voor op vakantie op een rijtje gezet. Natuurlijk komen daar de top Nintendo titels in terug. The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Super Mario Odyssey zijn nou eenmaal fucking vette titels. Maar de kans is groot dat je die titels helemaal grijs hebt gespeeld. Dus zijn Emiel en Kevin wat dieper gedoken in al het moois wat er voor de Nintendo Switch te krijgen is. Wat is jullie favoriete Switch titel voor onderweg? Laat het weten in de comments!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch