Menu Premium
Loading...

Zomerpodcast #1: Is EA de duivel van de game-industrie?

23/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over. Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken. Check nu de eerste aflevering: Zomerpodcast #1: Is EA de duivel van de game-industrie?

Is er nog een sprankje hoop voor EA?

De aftrap van de Gamekings Zomerweken! Dit keer met een met een zinderend gesprek over EA. Ooit de koning onder de game publishers maar nu vergruisd door hun lootbox schandalen en schaamteloze cashgrabs. Of valt dat wel mee als je ze vergelijkt met andere publishers? Dat is het onderwerp van deze discussie! Kevin, Koos en Emiel graven diep in hun geheugen op zoek naar een beetje positiviteit over EA. Emiel heeft bijvoorbeeld hard genoten van Skate 2 en Koos kruipt nog steeds graag in een X-Wing in Star Wars Battlefront 2. Maar weegt dit op tegen alle haat die de laatste tijd speelt rondom EA? Wat vinden jullie van EA? En wat is jullie meest positieve herinnering omtrent deze publisher? Laat het weten in de comments! En steek je voeten in het zand, giet die kokosnoot vol rum, zoek een mooie schaduwrijke palmboom en geniet van de eerste echte zinderende zomerpodcast!

De Gamekings Podcast

Tijdens de Gamekings Zomerweken is er dagelijks een podcast item zodat je ons overal mee naartoe kunt nemen. Deze staat altijd als eerste op Audioboom en zal ook beschikbaar gemaakt worden op Spotify, Apple Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Spotify: https://open.spotify.com/ep…
Stitcher: http://www.stitcher.com/s?…
Audio stream: https://audioboom.com/ch…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch