Menu Premium
Loading...

Zomer Podcast: Skate en Giovanni Tjin over MMA

03/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate heeft iets waar hij het met jullie over wil hebben. En nee, je hoeft je geen zorgen te maken. Hij wil namelijk dolgraag met jullie kletsen over MMA. Dit gaat hij doen met niemand minder dan Giovanni Tjin. Maak je borst maar nat want er gaat behoorlijk hard geknokt worden. En dat een uur lang! De zweetspetters vliegen je om de oren in dit heerlijke item.

Giovanni Tjin ademt MMA

Kende je Giovanni nog niet? Dat is opmerkelijk want de beste man ademt MMA. Hij heeft ontzettend veel journalistiek werk rondom MMA gedaan en daar vertelt hij je graag over. Skate zijn liefde is 12 jaar geleden ontstaan en de hoogtijdagen inspireerden hem om liefhebber te worden van MMA. Van Pride naar UFC was het moment dat hij aansloot. In het begin had MMA een stigma, het zou dom en lomp zijn en vooral als cage fighting worden gezien. Gelukkig is de reputatie inmiddels verbeterd en daar zijn Skate en Giovanni maar al te blij mee.

Het begon bij de games?

Giovanni is ook een gamer en zo begon het voor hem. Hij begon met een UFC game en hierdoor leerde hij alles van de sport kennen. Na de game begon hij toch ook maar eens MMA zelf te checken. Skate heeft de game ook met veel plezier gespeeld maar hij was eerder al fan van MMA en UFC. In dit item duiken ze de sport in en hoe Giovanni de wereld in is gekomen.

Zijn jullie ook fan van de vechtsport? En wat vinden jullie er vet aan of juist niet? Klets lekker mee in de comments en stel daar ook al je vragen aan Skate en Giovanni. Laat ook vooral weten wat je van dit onderwerp vindt en of je graag meer hiervan zou willen zien met Skate en misschien ook wel Giovanni.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch