Menu Premium
Loading...

Zomer Podcast: De meest opmerkelijke uitspraken en voorspellingen

25/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaaaa daar is ie hoor! De enige echte eerste allereerste zomer podcast. Je krijgt er in totaal zes voor je oren. Maar vandaag krijg je deze, en deze gaat over de meest opmerkelijke uitspraken. JJ is het internet op te gaan om allerlei uitspraken te vinden van allerlei developers die bizarre uitspraken hebben gedaan. Wie heeft er verteld dat Xbox Live zou gaan floppen? Wie heeft er gezegd dat de Kinect de toekomst zal zijn? Wie heeft voorspelt dat Sonic groter zou worden dan Mario? Je hoort het in dit item. Pak er een ijskoude cola bij want het is nogal warm, misschien wat ijsblokjes, trek je zwembroek aan en kijk deze video in je zwembad.

Kan de community games steunen met geld?

Voordat kickstarter begon werd er een uitspraak gedaan over het financieel steunen van opkomende games. Dat is toch echt uitgekomen! Boris is echter van mening dat kickstarter niet werkt en vertelt je waarom hij die mening heeft. Hadden wij voorspelt dat de community games zou gaan steunen met hun eigen geld? Hoe dachten jullie er destijds over? Zag je het toen zitten en hoe kijk je nu eigenlijk tegen kickstarter aan? Laat het ons weten in de comments onder deze video.

Microsoft gaat met een handheld komen

Er is ook een voorspelling gedaan dat Microsoft met een eigen handheld zou gaan komen. Het zou slechtst een kwestie van tijd zijn geweest. Nou dat is behoorlijk anders gelopen… Die voorspelling werd in 2009 gedaan maar toch lagen de plannen er echt. Had jij graag Halo en Gears of War op een handheld willen spelen? En hoe zou de Xbox handheld eruit zien volgens jou?

Wat vind jij de meest opmerkelijke uitspraak in deze video? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch