Menu Premium
Loading...

Zomer Podcast: De grote releases van dit najaar die je MOET spelen

09/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt niet vaak (eigenlijk nooit) dat JJ, Jelle en Koos cijfers geven aan games. Voor dit item over de grote najaarsgames maken ze echter een uitzonder. Bij het geven van de cijfers gaat het echter niet om de kwaliteit. Het gaat om hoeveel de heren uitkijken naar de game. Dit gevoel zullen ze in een cijfer proberen uit te drukken. Voor iedereen die games voor het najaar zoekt is deze podcast een must watch!

World of Warcraft mag niet ontbreken

Steven zal zeer tevreden zijn met de eerste game die genoemd wordt. Ondanks dat de game al jaren uit is en er in dit item vooral nieuwe games langskomen, wordt World of Warcraft nog steeds ondersteunt. Zeker geen slecht idee dus om de game weer eens in te duiken. Zelfs voor de mensen die nog nooit de game hebben aangeraakt, zoals Koos en JJ. Voor mensen die de game al gespeeld hebben zou het zeker geen kwaad kunnen om nog eens terug te keren.

Borderlands 3 of Destiny 2 Shadowkeep als najaarsgames?

Dit zijn misschien wel de twee grootste najaarsgames van de komende maanden. Beide games komen ongeveer op hetzelfde moment uit. Ze vereisen ook nog eens behoorlijk veel tijd en energie, waardoor beide games tegelijkertijd spelen een behoorlijk lastige opgave wordt. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die het wel gaan proberen. Het zijn in ieder geval games waar je de rest van het jaar wel zoet mee kan zijn.

Keuze te over dit najaar

Er is voor iedereen in ieder geval keuze genoeg als het op games aankomt. Niemand zal worden buitengesloten of zal zich hoeven vervelen. Zat grote en kleine games om de rest van 2019 (en daarna) mee aan de slag te gaan. Games als FIFA 20, Death Stranding, Call of Duty Modern Warfare, en Pokemon Sword and Shield komen allemaal dit najaar uit.

Welke game kijk jij het meest naar uit? En welke game het minst? Deel jouw lijst, cijfers en eventuele andere games in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch