Menu Premium
Loading...

ZombiU Review

29/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijd geleden dat er een echte triple A survival-horror game verscheen. De Wii U brengt hier met één van haar launch titels verandering in, namelijk met ZombiU. Dennis en Pascal hebben geprobeerd te overleven tijdens deze zombie apocalyps. Of dat een beetje gelukt is, hoor je in de ZombiU Review.

In ZombiU speel je een overlever van de eerste paar dagen van de zombie ramp in Londen. Dit betekent echter niet dat je veilig bent, want Londen is gevaarlijker dan ooit. Voor je het weet, word je geflankeerd door een zombie en sterf je. Dan is het ook voorgoed ‘einde verhaal’ voor dat personage en moet je de game verder spelen met iemand anders.

ZombiU is een “trage” survival game, waarin je niet continu zombies door hun kop knalt. Ammo is in de game namelijk erg schaars. Dus je zult voornamelijk huis moeten houden met je cricket bat. Daarnaast heb je erg weinig ruimte in je rugzak, en moet je serieus overwegen wat je meeneemt en wat je veilig opbergt voor je op pad gaat.

Natuurlijk maakt ZombiU, als launch game, ook uitgebreid gebruik van de Wii U GamePad. Zo dient deze controller als radar, zodat je kunt zien of er vijanden naderen. Daarnaast is je inventory gemakkelijk te bedienen via het touchscreen van de GamePad. Tenslotte dient de controller als sniper scope om snel je omgeving te scannen en wat hoofden weg te blazen.

Dennis en Pascal vertellen je in deze ZombiU Review of dit de must-have launch titel is van de Wii U.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montpellier
Uitgever: Ubisoft
Platform: Wii U

ZombiU Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch