Menu Premium
Loading...

Zombie Night Terror Review

30/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nederlandse uitgever Gambitious heeft Zombie Night Terror gelanceerd en zombie-fan Boris kan zijn hart ophalen! Samen met Skate vertelt hij je precies wat hij van de game vindt in deze Zombie Night Terror Review!

Zombie Night Terror is vorige week uitgekomen en is uitgegeven door het Nederlandse Gambitious en ontwikkeld door de Franse indie-studio NoClip. Je zal heel misschien denken: “Alweer een zombie game?”, maar dan zal het je nog verbazen, want Zombie Night Terror heeft een andere insteek dan de meeste zombie-games!

Je hoeft geen zombies te vermoorden op de meest brute manier, met de meest brute wapens. In plaats daarvan draait de game om iets anders: BE THE APOCALYPSE! Ja, je leest het goed: je staat ditmaal niet aan de kant van de mensen, maar moet er als zombie voor zorgen dat mensen zombies worden! Het is de bedoeling dat je mensen infecteert en dat de geïnfecteerde mensen vervolgens andere mensen aan moeten vallen. Zo zijn er bijvoorbeeld levels waarbij je met weinig injecties ervoor moet zorgen dat iedereen verandert in een zombie. Uiteraard zijn er ook mensen die met wapens proberen om jouw zombies neer te knallen!

Boris is een welbekende zombie-fan en ook deze game heeft hij flink onder handen genomen. Skate heeft aardig wat uurtjes erin gestopt en joined Boris bij deze Zombie Night Terror Review! Heb jij de game al gecheckt? Zoja, laat in de comments weten wat je ervan vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch