Menu Premium
Loading...

Zombie Army 4: Dead War Review – kopen, budgetbak of slopen?

05/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn aan het einde van de zombie week gekomen. Triest maar waar. Sinterklaas duurt ook niet een hele maand. Als afsluiter van deze creepy week de review van Zombie Army 4: Dead War. Jelle, Boris en Skate zijn alle drie echte Zombie slash-veteranen. Bij elkaar hebben ze pak hem beet een dikke drie miljoen Zombie lijken op hun geweten. En ze slapen er geen nacht minder om. Wie kan deze review dus beter doen dan deze drie fans van het genre.

Nazi’s knallen in Zombie Army 4: Dead War

Zombie Army 4: Dead War draait natuurlijk om Nazi Zombies. Het is het jaar 1946 en het verzet heeft de slechte Adolf Hitler verslagen. Maar de vrolijke Fritz keert weer terug en probeert de verovering van Europa opnieuw gestalte te geven door middel van zijn hordes aan zombies. En dat zijn niet bepaald lekkertjes. Als speler knok je jezelf alleen of in coop een weg door het mondaine Milaan en betreedt vervolgens talloze bekende gebieden verspreid over Europa. Denk aan het natte Venetië en het zonnige Kroatië. Er zijn slechtere plekken te verzinnen om wandelende lijken af te slachten.

Alles is gebaseerd op de Sniper Elite 4-engine

Zombie Army Trilogy werd zoals de fans wel weten,  gebouwd op de engine van Sniper Elite V2. We zijn nu een paar jaar verder en dat betekent dat Zombie Army 4: Dead War gebruik heeft maakt van de frisse engine achter Sniper Elite 4. Naast dat Skate, Jelle en Boris natuurlijk willen weten of de game de zombies lekker kapot knalt, zijn ze ook erg benieuwd of het nieuwste deel uit deze zombie serie er beter uitziet dan de vorige versie. Want een kill is pas een echt goeie kill als je hem in hoge resolutie van je scherm, ziet spatten. Wat gaat worden, Zombie Army 4: Dead War: Kopen, budgetbak of slopen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch