Menu Premium
Loading...

Zo word je gruwelijk in Pokémon GO

20/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon GO! Wie nog steeds niet heeft gehoord van de game of niet van zijn bestaan af wist, heeft onder de grootste steen van de afgelopen 10 jaar gelegen. De nieuwe game van Niantic houdt de gemoederen méér dan bezig. Afgelopen zaterdag is de game in nog eens 26 landen, waaronder Nederland, officieel uitgerold. Shelly en Karim willen jou daarom wat handige tips geven. Zo word je gruwelijk in Pokémon GO!

Niantic’s communicatie over de game staat gelijk aan het aantal Mewtwo’s in Karim’s Pokédex: geen. Omdat het internet tot een ware mengelmoes en collectie aan geruchten, speculatie en meningen is verworden, hebben Shelly en Karim voor jou uitgezocht wat fictie is en wat feiten.

In deze video wordt er echter eerst gekeken naar een ‘mini trip’ van Emiel en Pascal, die geheel in het teken staat van Pokémon GO. Daarna vertellen Shelly en Karim jou alles wat je moet weten om succesvol te levelen en je Pokédex zo snel mogelijk compleet te krijgen. Dat laatste is nogal een behoorlijke kluif, zoals zij beiden hebben ervaren de afgelopen weken.

So, do you want to be the very best? Stop dan met jezelf vragen te stellen en kijk gewoon naar dit item! Alsnog vragen die onbeantwoord zijn? Laat het even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch