Menu Premium
Loading...

Zin in The Hobbit: An Unexpected Journey

23/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft zin in heel veel dingen dit jaar, maar er is één ding dat voor hem heerst over al het andere. Natuurlijk is dat de nieuwe film van Peter Jackson en in deze tweede aflevering van de nieuwe rubriek ‘Zin In!’ vertelt hij jou waarom hij zoveel zin in The Hobbit: An Unexpected Journey heeft.

The Hobbit is natuurlijk het boek van schrijver J. R. R. Tolkien dat zich afspeelt voor de gebeurtenissen van The Lord of the Rings. Bilbo Baggins heeft de goudglimmende ring waar alles om draait nog niet in handen en de kwaadaardige Sauron plot nog in het geheim zijn plan dat Middle-earth moet vernietigen. Deze film draait dus niet per se om grote veldslagen, maar om het avontuur in de wereld van Tolkien. In het kort klopt de wijze Gandalf op de ronde deur van Bilbo en smeert hij hem een handvol dwergen aan die de hulp van een sluwe Hobbit nodig schijnen te hebben. Steven vertelt jou hierboven waarom hij juist daarom zin in The Hobbit: An Unexpected Journey heeft.

Deze vierde film die sowieso vergeleken gaat worden met The Lord of the Rings trilogie, zou in eerste instantie geregisseerd worden door Guillermo del Toro. Je kent hem misschien wel van Hellboy of Pan’s Labyrinth. De filmmaker schrijft nog steeds mee aan het scenario, maar is een tijdje na productie gekapt met de regie van de film. Peter Jackson wilde eigenlijk niet nog een film in Middle-earth maken, maar besloot daaropvolgend toch zijn ‘plicht’ tegemoet te komen. Daarna besloot hij het boek The Hobbit in drie delen op te splitsen: er komen dus drie nieuwe films gebaseerd op het verhaal van Tolkien. Maar of dat een goed iets is? Steven heeft in ieder geval ontzettend veel zin in The Hobbit: An Unexpected Journey en vertelt jou graag waarom dat zo is. Heb jij ook zin in The Hobbit? Laat het hieronder weten!Zin in The Hobbit: An Unexpected Journey

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch