Menu Premium
Loading...

Zin in snowboarden en The Last of Us

16/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze gezellige Brabander is natuurlijk overal voor in mits er een gezellig blikje bier bij open wordt getrokken. Er zijn echter een paar dingen waar hij speciaal naar uitkijkt. Pascal vertelt jou in een meeslepend monoloog waarom hij zin in snowboarden en The Last of Us heeft.

Pascal staat graag op zijn plank en pakt over de hele wereld graag een besneeuwd bergje mee. Hij vertelt over zijn avontuur in de Alpen, droomt van de Pyreneeën en herinnert zich nog één trip die een speciaal plekje in zijn hart heeft. Want wat krijg je als je de fanatieke snowboarder Pascal samen met een wereldkampioen en twee natuurtalenten van dezelfde sport op een grote Canadese berg buiten de toeristische zone zet?

Zo verlaten als de speelwereld van The Last of Us was het daar in Revelstoke Mountain gelukkig niet. Als dat wel het geval was geweest, had hij namelijk veel meer te vrezen dan lawinegevaar. Sinds de laatste trailer van de aankomende survival-horror van Naughty Dog weet je namelijk dat er zombies in The Last of Us zitten. Daar was veel rep en roer over, maar Pascal vindt het eigenlijk wel vet. Volgens hem zijn het namelijk niet de zombies die de game een goede vibe zullen geven, maar spelen vooral de verhalende wereld en de gruwelijke daden van jouw medemens een grote rol. Een bewapende man die volledig bij bewustzijn is en jou langzaam een pijnlijk dood in wil jagen, is volgens de sneeuw trotserende Brabander toch echt enger dan een hersenloze zombie. Check de video waarin hij jou vertelt waarom hij zin in snowboarden en The Last of Us heeft en laat hieronder jouw eigen mening achter.Zin in snowboarden en The Last of Us

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch