Menu Premium
Loading...

Zin in Hitman: Absolution

10/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris had zoveel zin in een game dat hij besloten heeft er een compleet nieuwe rubriek voor te maken. En deze heet zeer toepasselijk, Zin in! Want één van de grootste bezigheden van een gamer, naast gamen zelf, is toch het wachten en vooral verheugen op die ene nieuwe game waar je hart sneller van gaat kloppen. Boris’ hart slaat drie slagen over voor een kale man die zichzelf agent 47 noemt, en daarom gaat hij zijn verheugenis met je delen in ‘Zin in Hitman: Absolution’.

Hij wil het graag over Hitman: Absolution hebben die er aan zit te komen. Een echte fan van de serie is Boris nooit geweest, hoewel hij wel bijna alle delen heeft gespeeld. Maar na het spelen van een demo is hij volledig omver geblazen. Al was het alleen een simpele challenge met een vrij overdadig vuurwapen, dat alles van grote afstand aan gort schiet.

Het is geen geheim dat Boris van games houdt waarbij je moet nadenken en waar je veel verschillende mogelijkheden en opties hebt. En laat Hitman: Absolution nou net al die kwaliteiten in zich hebben. Hij was letterlijk overdonderd door de verschillende manieren waarop hij een target kon ontdoen van alle vormen van leven. Er is namelijk een wezenlijk verschil tussen je doelwit vergiftigen met een rotte vis of hem midden op een druk plein de vergetelheid in te blazen met C4.

Waar Boris ook warm voor draait is een mooi sfeervolle realistische wereld. En drie keer raden, die zit ook in de nieuwe Hitman. Hij kan dus niet wachten om deze wereld verder te verkennen. Verheug jij je ook zo op deze game? Zit jij ook tegen het plafond als je de naam Hitman: Absolution hoort? Kijk dan naar deze nieuwe rubriek, Zin in! Boris leeft met je mee in Zin in Hitman: Absolution.

Zin In Hitman: Absolution

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch