Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Alle acht aankomende Star Wars games op rij

05/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je het leuk vindt of niet, je kent Star Wars. Anders leeg je onder een steen. De franchise is mega populair en dus zijn er ook veel games over uitgekomen. En dat gaan er alleen nog maar meer worden. Want er komt een flinke hoop nieuwe titels aan. Acht om precies te zijn. Games die allemaal in de komende twee anderendaags lijken uit te komen. Hoogste tijd dat we het er daar eens even over gaan hebben. Want welke games komen er allemaal aan? En hebben we daar allemaal zin in? Van veel van de acht games is nog weinig informatie over beschikbaar. Wat kunnen we gaan verwachten? En welke titel klinkt ons het meest veelbelovend in de oren?Je gaat het allemaal zien in deze ‘special’ over de aankomende Star Wars games. Met drie fervente Star Wars nerds achter de desk.

De wereld van George Lucas

Soms zijn er bepaalde film-reeksen die je altijd bij blijven. En één van zulke reeksen is die van George Lucas. Sommige echt fans kunnen het niet meer los laten. Die vreten alle nieuwe content die er is. En dus zullen ze ongetwijfeld blij zijn met de acht nieuwe games uit de Star Wars universe die op stapel staan. Titels zoals die van Lego, genaamd The Skywalker Saga. Gaat dit één van de titels zijn die een GOTY in 2022 in de wacht sleept? Of wordt het misschien Eclipse? Daar is Quantic Dream de ontwikkelaar achter Heavy Rain en Detroit: Become Human nu mee bezig. Geen verkeerde naam immers…

Aankomende Star Wars games

En dat zijn er dus pas twee. Hebben we er nog zes te gaan. Zoals een FPS-project van Respawn Entertainment. Wat verwachten we daarvan? Gaat het een nieuwe Battlefront worden? Verder staan op de planning: Star Wars: Hunters, een project van Ubisoft, de Knights of the Old Republic remake, Bit Reactor’s  strategy game en het vervolg op Jedi Fallen Order. Welke van die games kijken we het meest naar uit? En wat maakt een Star Wars game nu echt goed. Is er ook wel ruimte voor zoveel games gebaseerd op het kunstwerk van George Lucas? Je gaat het zien en horen in deze bevlogen Star Wars special.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch