Menu Premium
Loading...

Premium: Zijn we als gamejournalisten teveel op zoek naar innovatie?

15/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen kent het wel, je wilt graag een game kopen, maar je wilt eerst even een review checken. Dat is natuurlijk een normale gang van zaken en zeker niet verkeerd, maar zijn de cijfers die hangen aan een game wel te vertrouwen? JJ heeft Boris en Emiel uitgenodigd en dan weet je het wel, dit wordt een felle discussie!

Een goed voorbeeld hiervan is No Man’s Sky, want de game kreeg enorm veel kritiek na de lancering en veel mensen sluiten zich dan aan bij die mening. No Man’s Sky is uitgekomen zonder een aantal game-elementen, die wel waren beloofd, maar gaan mensen dan de game daarop beoordelen? Emiel geeft nooit cijfers maar laat in deze discussie wel even los dat hij No Man’s Sky een dikke voldoende geeft.

Het is wel duidelijk dat wij ons bevinden in een nieuw tijdperk. We leven nu in een tijdperk van Youtube en game ratings en met vooral met dat laatste is Boris het niet eens en gaat samen met Emiel op zoek naar een oplossing. Deze twee bazen staan bekend om hun felle discussies, dus pak wat popcorn en ga lekker zitten voor deze Premium: Zijn we als gamejournalisten teveel op zoek naar innovatie?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch