Menu Premium
Loading...

Let’s Play Zelda: Breath of the Wild – The Master Trials

11/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het immense succes van The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de Nintendo Switch en Wii U is nu de allereerste uitbreiding verschenen: The Master Trials. Shelly en Emiel gaan in deze Let’s Play de expansion voor het eerst uitvoerig checken.

The Master Trials is voor iedereen die The Legend of Zelda: Breath of the Wild al heeft uitgespeeld of nog moet beginnen.

Trial of the Sword

Zodra de speler op een bepaalde heilige locatie weet te komen binnen de game, kan Link de ‘Trial of the Sword’ challenge aangaan. Een challenge waarbij Link aanvankelijk moet beginnen zonder wapens of armor en hordes aan vijanden moet zien te overleven om aan het einde een nieuwe kracht binnen de Master Sword te unlocken.

Master Mode

The Master Trials kent ook een Master Mode, een modus waarbij de vijanden geleidelijk hun levenbar weer gevuld krijgen. Het is daarom noodzaak om ze zo snel mogelijk uit te schakelen. Vijanden zijn daarbij ook nog eens een stuk sterker waardoor de uitdaging alleen maar groter is.

Nieuwe armor in Hyrule

Er zijn maar liefst acht verschillende treasure chests verspreid over de wereld van Hyrule met compleet nieuwe armor met referenties naar vorige delen uit The Legend of Zelda.

Het Korok Masker

Het Korok masker is een geheime schat die je moet ontdekken in de wereld van Hyrule. Wanneer Link dit masker draagt in de buurt van een geheime Korok locatie begint het te trillen. Er zijn meer dan 900 Korok locaties in Hyrule, het masker kan dan ook van grote waarde zijn voor de speler die alles wil ontdekken.

The Master Trials is het eerste deel uit twee uitbreidingen voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Later dit jaar verschijnt de tweede uitbreiding ‘The Champion’s Ballad’. De volledige expansion pass voor Zelda is al te verkrijgen voor slechts 19,99 euro voor zowel de Nintendo Switch als de WiiU. Benieuwd geworden? Check dan deze Let’s Play met Emiel en Shelly.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord