Menu Premium
Loading...

Let’s Play Zelda: Breath of the Wild – The Master Trials

Google Plus Emiel Kampen
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
11/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het immense succes van The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de Nintendo Switch en Wii U is nu de allereerste uitbreiding verschenen: The Master Trials. Shelly en Emiel gaan in deze Let’s Play de expansion voor het eerst uitvoerig checken.

The Master Trials is voor iedereen die The Legend of Zelda: Breath of the Wild al heeft uitgespeeld of nog moet beginnen.

Trial of the Sword

Zodra de speler op een bepaalde heilige locatie weet te komen binnen de game, kan Link de ‘Trial of the Sword’ challenge aangaan. Een challenge waarbij Link aanvankelijk moet beginnen zonder wapens of armor en hordes aan vijanden moet zien te overleven om aan het einde een nieuwe kracht binnen de Master Sword te unlocken.

Master Mode

The Master Trials kent ook een Master Mode, een modus waarbij de vijanden geleidelijk hun levenbar weer gevuld krijgen. Het is daarom noodzaak om ze zo snel mogelijk uit te schakelen. Vijanden zijn daarbij ook nog eens een stuk sterker waardoor de uitdaging alleen maar groter is.

Nieuwe armor in Hyrule

Er zijn maar liefst acht verschillende treasure chests verspreid over de wereld van Hyrule met compleet nieuwe armor met referenties naar vorige delen uit The Legend of Zelda.

Het Korok Masker

Het Korok masker is een geheime schat die je moet ontdekken in de wereld van Hyrule. Wanneer Link dit masker draagt in de buurt van een geheime Korok locatie begint het te trillen. Er zijn meer dan 900 Korok locaties in Hyrule, het masker kan dan ook van grote waarde zijn voor de speler die alles wil ontdekken.

The Master Trials is het eerste deel uit twee uitbreidingen voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Later dit jaar verschijnt de tweede uitbreiding ‘The Champion’s Ballad’. De volledige expansion pass voor Zelda is al te verkrijgen voor slechts 19,99 euro voor zowel de Nintendo Switch als de WiiU. Benieuwd geworden? Check dan deze Let’s Play met Emiel en Shelly.

Loading...
 • Nice! Ben zelf ook met de trials bezig^^

 • Scare

  Wat is het toch een vette game. Geen DLC voor mij, ben nog niet door de story heen.

 • Mark Bischoff

  Ik voel met je mee Emiel. De speelstijl van Shelly qua combat, koken….eigenlijk alles is totaal niet mijn manier :-P. Mijn handen jeuken als ik dit zie haha.

 • Nipponsei

  Ziet er vet uit maar ik ga hier geen console voor aanschaffen. Daarnaast zijn platformers niet mijn ding en heb ik een hekel aan durability op wapens e.d.

  • Sylmaron

   Durability op weapons voelt nogal last-gen inderdaad. Bethesda had het bijvoorbeeld nog in Oblivion, maar Skyrim had het al niet meer. Het voegt niets toe en frustreert alleen maar.

 • roeland

  Ik vind het er nog steeds voornamelijk saai uitzien. Het zal zoals elke nintendo gane ongetwijfeld superleuk zijn om te spelen maar beste game in jaren? 10/10? Je moeder :p

 • jimmy

  Shelly je haar zit prachtig 🙂 Leuke video btw guyss

 • Xavier Roemer

  En….wéér een Nintendo-item. Werkelijk iedere scheet die bij Nintendo gelaten wordt, moet kennelijk uitgebreid gecoverd worden….

  Daarbij is het een onwijs saaie game om een Let’s Play van te maken. Als Mario Odessey uit komt wordt deze ook vast 15 keer in een item meegenomen.

  • Rico Chai

   Saaie game om in mee te kijken inderdaad, en het Nintendo-gehalte op de site ligt inderdaad gewoon te hoog. Zeker wanneer PC een ondergeschoven kindje is, en releases als Dawn of War amper de aandacht krijgen. In de retro-items ook al. Nintendo bestaat, en niets van PC, Sega, Amiga, etc. Dat ze geen DOS-machine kunnen regelen of een Amiga of C64, ok. Maar ze hebben toch wel een Megadrive staan?

   Dat er te weinig PC-content is, gaven ze zelf al toe. Maar wanneer ze vrij een item kunnen invullen, pakken ze toch weer naar een Nintendo-game en dan ook nog eentje waarvan we al zat gezien hebben (boeit die DLC echt voor de mensen die geen Zelda-fan zijn? En zelfs voor mensen die het wel zijn, die willen dit toch zelf ervaren en Zelda is sowieso een saaie game voor een LetsPlay), ipv een toffe PC release op te starten.

 • lichtepred

  Ik ben na alle vier de titans gehaald te hebben een beetje mijn interesse verloren in BotW, ik heb hem dus ook (nog) niet uitgespeeld. Maar met deze nieuwe DLC begon het toch weer te kriebelen en ben nu een nieuwe playthrough begonnen op de master mode, vooral het feit dat vijanden hun health regeneraten maakt het verdomd lastig. Die master trials gaan zeker met die extra handicap echt een b*tch zijn en ik bang.

 • Dat koken snap ze echt niet ><

 • RomeoNovember

  Door de let’s plays maak je wel kennis met de playstyle van een aantal Gamekings. Zal niet specifiek iemand noemen, maar er zitter er tussen die op een vrij vervelende manier gamen?

  • TheOne

   Denk dat die persoon het zich sinds kort kan permitteren om zich zo op te stellen omdat er ineens lucratievere keuzes zijn dan GK.

 • lichtepred

  Met deze DLC toch weer in een nieuwe playthrough opgestart in master mode, voorheen versloeg ik al die lynels altijd door ze van een afstandje te snipen me pijl en boog, dat gaat nu natuurlijk niet meer werken omdat alle vijanden hun health regeneraten, en deze master trials gaan waarschijnlijk ook echt een b*tch worden met die nieuwe handicap.

 • FGras

  Wamen kunnen gewoon niet gamen.

 • Kid MMXV

  DLC-pakketen met deze inhoud zouden gratis moeten zijn. Goedkope content. Het voegt niets toe aan de game en maakt ook geen sense voor de speler (die bijna allemaal de game al hebben uitgespeeld).
  Die heat map is trouwens geweldig. Dat zouden meer games mogen introduceren. Leuk om dan jou path met iemand anders te vergelijken.

  • Ik dacht in eerste instantie ook dat het gratis aan de game toegevoegd zou worden toen ik hoorde dat deze extra’s er aan zaten te komen. Zeker die master mode en die heroes path zijn dingen die veel andere games er tegenwoordig in zouden patchen.

   Ik zou dat path van mezelf ook wel willen zien, volgens mij is de hele map dan zowat blauw 😛 Maarja het is betaalde content en ik vind het niet genoeg toevoegen om me het weer te laten spelen, die moeilijkere stand had er al vanaf het begin in moeten zitten die game was veel te makkelijk.

   • jefmode079

    hhahaha ja bij mij ook alles blauw haha brain 😛

 • jefmode079

  Voor alle kleuters die zeuren dat het er saai uitziet, ja gek he dit is trials aka een arena, t veranderd wel later maar t blijft een gesloten ruimte.

  • jefmode079

   shelly je moest de boom in klimmen voor kistje, dan bom gooien 😛

 • grandmaster fredt

  haha emiel die de hele tijd zegt dat hij het zoveel beter kan en dan heeft hij even de controller in handen en gaat hij dood

 • Geert Gordijn

  mooie decolleté shelly

  • TheOne

   Mocht je ooit in de gelegenheid komen om in het echt vrouwen te ontmoeten kan ik je afraden om dit “compliment” te gebruiken (tenzij je ze wilt afschrikken) .. 🙂

   • Geert Gordijn

    waarom niet? meestal als chicks zo’n laag uitgesneden topje dragen doen ze het om aandacht te trekken, wees dan ook niet verbaasd als je het krijgt

  • vlissinger

   pure romantiek dit !

  • jefmode079

   Ze is zo plat als de best gebakken pannekoek, dus wat lul je nou met je domme opmerking. kind

   • koekjew

    je moet frank van d zijn laatste stream eens bekijken, hij moet level highway road clearen en hij gaat zo vaak af 😀

   • sygys

    Iemand zo hard beledigen en dan iemand anders een kind noemen. Het moet niet gekker worden

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord