Menu Premium
Loading...

Yoshi’s New Island Review

20/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar kunnen we aan de slag met een nieuwe Yoshi-game voor de Nintendo 3DS! Het personage zien we niet al te vaak, maar wanneer deze zijn opwachting maakt, worden we daar meestal erg blij van. De verschijningen in Super Mario World voor de SNES en Super Mario Galaxy 2 voor de Wii waren geweldig te noemen, om dan nog maar te zwijgen over de games waarin het groene beestje zelf de hoofdrol speelt. Of deze gloednieuwe game van Yoshi ook een hoog niveau weet te halen, hoor je van Steven en Pascal in de Yoshi’s New Island review.

Yoshi’s New Island wordt echter niet ontwikkeld door Nintendo zelf. Ontwikkelaar Arzest is verantwoordelijk voor deze gloednieuwe Yoshi-game, bekend van games als Time Travelers en Wii Play: Motion. Deze ontwikkelaar heeft dus al wat games gemaakt voor Nintendo-apparaten, maar heeft tot nog toe nog nooit een zeer belangrijk personage van het Japanse bedrijf onder haar hoede genomen. Onder het motto “voor alles is een eerste keer” gebeurt dit nu dus wel. Of dit daadwerkelijk goed heeft uitgepakt, check je in de Yoshi’s New Island review.

Steven en Pascal zijn flink aan de slag gegaan met de nieuwe Yoshi-titel en kunnen je dus alles vertellen over deze game. Haalt de game het niveau van de vorige games, waarin Yoshi een hoofd- of bijrol vertolkte? Is Yoshi’s New Island na Pokemon X and Y een nieuwe system seller voor de Nintendo 3DS? Je hoort het van Steven en Pascal in de Yoshi’s New Island review!

Ontwikkelaar: Arzest
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Yoshi's New Island Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch