Menu Premium
Loading...

Yoshi’s Crafted World Review: “Plezier voor jong en oud in deze knutselwereld”

28/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de voorgaande game bevond Yoshi zich in een wereld van wol. Nu in Yoshi’s Crafted World is dit een wereld van knutselwerk van papier. Het visuele stijltje heeft het hart van Emiel al snel gegrepen, want hij vind het prachtig. Klikken op de video en hoor wat Emiel ervan vind in de Yoshi Crafted World Review: “Plezier voor jong en oud in deze knutselwereld”!

Lekker knutselen in Yoshi’s Crafted World

Yoshi heeft ondertussen een eigen serie die al jaren bestaat. Yoshi bevindt zich voornamelijk in een 2D-wereld waardoor hij kan bewegen en zowaar nodig, een ei tegen vijanden en objecten kan werpen. De wereld van Yoshi zijn altijd heel kleurrijk, nu bevindt hij zich echter in wereld gemaakt van papier, lijm en glitters. Nintendo heeft zijn creatieve spier ingespannen, want alle levels bestaan uit creaties die op andere dingen moeten lijken. zo hebben je watervallen van papier, trampolines van elastiek en platformen gemaakt van blikken.

Lekker samen spelen op de Nintendo Switch

Yoshi’s Crafted World hoef je niet in je eentje te spelen, want je kan dit samen spelen met een ander. Je partner of kind kan de tweede controller op te pakken om zijn eigen Yoshi te spelen. Je kan dan samen door de papieren wereld heen springen. De game is misschien geen grote uitdaging, zeker niet voor een doorgewinterde gamer, maar het is zeker leuk om samen te spelen. Als één van de spelers wat moeite heeft met een sprong, kan je makkelijk je mede-Yoshi optillen en met hem of haar naar de overkant springen. Dit maakt de game ideaal om te de game samen te spelen met iemand die niet zo veel ervaring heeft met games.

Heb jij Yoshi’s Crafted World gespeeld? wat vond jij ervan? Laat het weten in de comments van de Yoshi Crafted World Review: “Plezier voor jong en oud in deze knutselwereld”!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch