Menu Premium
Loading...

Yakuza Kiwami Review

23/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yakuza wordt steeds populairder op de westerse markt. Maar veel mensen zijn pas laat begonnen aan de serie. De game neemt je nu mee terug naar de allereerste Yakuza. Steven vertelt JJ of de bijna 12 jaar oude game nog steeds goed is, of dat je deze remake links kan laten liggen. Dit en meer zie je in de Yakuza Kiwami review!

“Is dit dan de GTA van Japan?”

Yakuza is een Playstation-serie die al begon op de PS2. De game heeft op de PS4 al twee recente delen: Yakazu 6 en Yakuza 0. Je slaat en beukt je een weg door de straten van Japan en bekommert om het voortbestaan van de Yakuza als organisatie. Deze Japanse game is natuurlijk heel populair in eigen land, maar de laatste jaren doet de game het ook op de Westerse markt steeds beter. De arcade-moves van het hoofdkarakter zijn voor de meeste westerse gamers even wennen. De realistische open wereld van de Yakuza-reeks is echter iets dat de meeste westerlingen wel direct aanspreekt. In dit deel speel je als Kazuma, een crimineel met een teder hart. Hij komt na tien jaar terug uit de gevangenis. Wanneer hij uit de Japanse bajes komt, is de wereld zoals hij die kende compleet veranderd. Dit is de origin story van de held waarmee je de gehele Yakuza-serie speelt.

Yakuza Kiwami is een remake van het eerste deel maar er zijn wel een aantal dingen veranderd. Zo zijn de graphics compleet gerenoveerd. De game loopt met zijn zestig frames per seconde als een trein. Ook is de combat op de schop gegaan, zo lijkt de vechtmechaniek veel meer op die van de latere delen. Naast de straten veilig houden is Kazuma met veel meer bezig. Zo kan je in Yakuza Kiwami een hoop typisch Japanse activiteiten ondernemen. Ook kan je ook worstelen met Japanse chicks. Steven en JJ hebben het allemaal beleefd en vertellen je of hij nog steeds zo pleuris goed is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch