Menu Premium
Loading...

Yakuza 0 Review

29/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game die pas twee jaar later wereldwijd gereleased wordt? Dan hebben we het natuurlijk over Yakuza, want afgelopen weekend konden ook wij dan eindelijk aan de slag met Yakuza 0. Onze kenners Steven en Jelle hebben de game helemaal kapot gespeeld! Kan SEGA ervoor zorgen dat het grote succes van de game in Japan ook kan worden overgebracht naar de rest van de wereld? Je ziet het in deze Yakuza 0 Review!

Yakuza Zero is een open wereld, actie-avontuur game waarin je volledig opgaat in de Japanse Mafia. Je bent vooral bezig met het verhaal en het lopen door de stad. Als je door de stad loopt word je voortdurend lastig gevallen door mensen die met je willen vechten. En laat dat nou precies het hoofddoel zijn in deze game. Lekker allemaal mensen de tering in meppen is natuurlijk leuk, maar of de heren hier lovende woorden voor hebben…

De heren zijn kritisch, dus om een goed oordeel te kunnen geven nemen ze een duik in het verleden. De grote vraag blijft nog steeds waarom het elke keer zo lang duurt voordat de game wereldwijd gereleased wordt? Steven heeft in ieder geval geen idee, dus mocht je weten hoe het zit, twijfel dan geen moment en ram het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch