Menu Premium
Loading...

Xstation: PS4 en XBOX in één

15/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij van Gamekings worden snel enthousiast van dingen die ons aanspreken. Hiernaast schromen wij dan ook niet om hier met volle overgave over te praten. Gamekings zou Gamekings immers niet zijn als we zouden weigeren om onze gedachten en meningen voor de camera te delen. JJ stuitte deze week op een bijzonder filmpje waarin een youtuber genaamd Eddie Zarick liet zien hoe hij een Playstation 4 en XBOX One tot één console heeft gemaakt. Zijn zogenoemde Xstation ziet eruit als een gedegen product. JJ werd hier blij van en dook zodoende de studio in om het erover te hebben. Koos werd ook de studio ingetrokken, al wist hij zelf niet waar het in hemelsnaam over ging. Benieuwd naar wat Koos en JJ te zeggen hebben over deze Xstation? Bekijk dan nu Xstation: PS4 en XBOX in één!

Het beste van twee werelden

De console wars is sinds het ontstaan van de gamesindustrie aan de orde van de dag. Waar vroeger de fanbases van Nintendo en Sega elkaar in de haren vlogen, daar is tegenwoordig de ‘oorlog’ tussen Sony en Microsoft gaande. Het vreemde aan deze discussies is dat de consoles in meerdere opzichten naar elkaar toegroeien. Echter, van een stagnering van de strijd is allerminst sprake. Het lijkt erop dat mensen op een of andere manier behoefte hebben aan rivaliteit. Dit is de drijfveer waar sport al sinds jaar en dag zijn populariteit aan te danken heeft en dit aspect is ook overgewaaid naar de gamesindustrie. De Xstation zou de discussie van een nieuwe dimensie kunnen voorzien. JJ en Koos bespreken de nieuwe ‘uitvinding’ en laten hun gedachten de vrije loop.

Wat is jullie mening over deze Xstation? Zie jij een twee in een console als deze zitten? En begrijp jij de charme van de console wars? Laat je vooral horen in de comments onder deze Xstation: PS4 en XBOX in één!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch