Menu Premium
Loading...

Xenon Racer Review: Waar zijn de arcade-racers gebleven?

04/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is op zoek, en niet zomaar op zoek naar een leuke vrijgezelle vrouw. Hij is op zoek naar een goede arcade-racer, want daar heeft hij nu toch echt wel behoefte aan gekregen. Nadat hij een tijdje terug PGR op de bank speelde met Koos begon zijn heimwee. Krijgt hij met Xenon Racer eindelijk zijn geliefde arcade-racer? Hij duikt de wereld van de arcade race games in en legt Xenon Racer langs de meetlat. Kan de game toppen aan de games waar JJ zo naar terugverlangd?

Xenon Racer is van Nederlandse uitgever

De futuristische game wordt uitgegeven door het Nederlandse Soedesco. Deze uitgever komt uit Rotterdam. De game laat je weer genieten van arcade racing en daar hoort natuurlijk ook een split-screen modus bij. Daarnaast krijg je ook gewoon de mogelijkheid om online de race aan te gaan met je vrienden.  De gameplay doet denken aan Le Mans en Wipeout. En dat is een redelijk unieke combinatie. Uiteraard is het ook mogelijk om je auto te veranderen en te tweaken in de game. Je auto kan er precies zo uit komen te zien zoals jij wilt. In de game kun je over de gehele wereld racen.

Scheuren op Xenon gas!

In de toekomst heeft de officiële wedstrijdfederatie een seizoenspauze van het racen ingelast om teams de overgang naar vliegende voertuigen soepel te laten verlopen. Hybride auto fabrikanten organiseren een onofficieel kampioenschap voor beginnende racers in de straten van steden in allerlei verschillende landen. Hun geavanceerde auto’s scheuren op elektriciteit en Xenon-gas,en dat laat de topsnelheid flink oplopen.

Hoe zit het met jullie heimwee naar een ouderwetse arcade race game? Kan Xenon Racer jullie honger stillen? En vinden jullie elektrische auto’s een beetje tof of willen jullie toch liever die benzine ruiken en de motoren horen ronken? Laat het ons weten in de comments waar je ook al je vragen kan stellen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch