Menu Premium
Loading...

XCOM: Enemy Within Preview

31/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

XCOM: Enemy Unknown is op dit moment al dik een jaar uit. We kunnen dus wel stellen dat het hoog tijd is voor een uitbreiding. Gelukkig denken ze er bij 2K Games ook zo over. Binnenkort komt er namelijk de eerste uitbreiding uit voor deze game. Dennis heeft hier de preview-versie van binnengekregen. Deze heeft hij echter niet zelf gespeeld, omdat hij iemand anders hier ontzettend blij mee kon maken. Dat is natuurlijk Boris. Zodra hij de game van Dennis had gekregen, is hij tot diep in de nacht doorgegaan. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat hij de uitbreiding XCOM: Enemy Within van top tot teen heeft kunnen spelen. In deze XCOM: Enemy Within preview zal hij ingaan op alle nieuwe en verbeterde aspecten die door deze uitbreiding worden toegevoegd aan XCOM: Enemy Unknown.

XCOM: Enemy Within voegt verschillende nieuwe dingen toe aan de game XCOM: Enemy Unknown. Zo zullen er nieuwe vaardigheden, upgrades, wapens en een nieuwe klasse worden toegevoegd. Zo heb je nu de mogelijkheid om zogenaamde ‘Gene Mods’ toe te passen op jouw soldaten. Deze ‘Gene Mods’ kunnen er voor zorgen dat jouw soldaten bijvoorbeeld hoger springen of juist volledig onzichtbaar worden. Naast nieuwe extra’s voor jouw team zal het scala aan vijanden ook uitgebreid worden. Bovendien ga je als speler genoeg nieuwe gebieden bezoeken, die je op nieuwe tactische en strategische manieren kunt doorspelen. Naast een uitgebreide singleplayer-ervaring bevat XCOM: Enemy Within ook nieuwe content voor de multiplayer van deze turn-based strategy game.

Heb jij de originele game zelf gespeeld en ben je dringend toe aan nieuwe gameplay, of ben je nog niet helemaal overgehaald om de game te gaan kopen? Dan is deze preview zeker het item dat je moet kijken. Boris vertelt namelijk vol enthousiasme over deze aankomende uitbreiding voor XCOM: Enemy Unknown.

Ontwikkelaar: Firaxis Games
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, OS X, PlayStation 3 en Xbox 360
XCOM: Enemy Within Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch