Menu Premium
Loading...

XCOM: Enemy Within Gamescom 2013 Preview

22/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Dennis gaan helemaal los op de Gamescom. Het is er super druk, maar gelukkig kunnen Boris en Dennis toch nog terecht bij de presentatie van XCOM: Enemy Within. Helaas was er niet genoeg plek voor twee mensen en kreeg alleen Boris de kans om de XCOM: Enemey Unknown uitbreiding XCOM: Enemy Within te checken. Boris zal je dan ook alles vertellen over zijn ervaring in deze XCOM: Enemy Within Gamescom 2013 Preview.

XCOM: Enemy Within wordt door 2K Games ontwikkelt en is een uitbreiding op de turn-based game XCOM: Enemy Unknown welke op dit moment is uitgebracht voor iOS, PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De uitbreiding XCOM: Enemy Within zal nieuwe upgrades en wapens toevoegen aan het huidige arsenaal. Waarschijnlijk de belangrijkste toevoeging van de uitbreiding is de mogelijkheid om je soldaten te upgraden met bionische ledematen. Door deze uitbreiding zal de game natuurlijk een stuk makkelijker worden, maar niet getreurd er zullen ook twee nieuwe alienrassen worden toegevoegd om te proberen het mech-geweld te stopen.

In totaal zullen er 47 nieuwe singleplayer maps en een onbekend aantal multiplayer maps worden toegevoegd. De uitbreiding verschijnt voor de PC, Mac, Xbox 360 en PlayStation 3 op 12 november in Noord-Amerika en drie dagen later op 15 november mag Europa los gaan met deze uitbreiding.

Boris mocht als groot fan van XCOM: Enemy Unknown de game achter gesloten deuren spelen. Terwijl Boris braaf de game aan het spelen is, krijgt Dennis de mensen van 2K Games achter zich aan. Hoe? Dat zie je in de XCOM: Enemy Within Gamescom 2013 Review

Ontwikkelaar: Firaxis Games
Uitgever: 2K Games
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC
XCOM: Enemy Within Gamescom 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch