Menu Premium
Loading...

XCOM: Enemy Unknown iOS Review

09/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de consoles en PC is hij al een tijdje uit, maar nu is ‘ie ook beschikbaar voor iOS. We hebben het natuurlijk over XCOM: Enemy Unknown. Boris en Melle waren benieuwd naar de iOS-port van de game en delen hun ervaring met je in de ‘XCOM: Enemy Unknown iOS review’.

In de turn-based game XCOM: Enemy Unknown komen er buitenaardse wezens naar de aarde, die de planeet over proberen te nemen. Er ontstaat een grote chaos en jij moet de bewoners van de aarde beschermen tegen de zojuist gearriveerde aliens. Om dat te kunnen doen, ben je de baas over een team dat de bewoners van de aarde zal moeten beschermen tegen de invasie van buitenaardse wezens. Jij hebt de controle over elk personage in je team en bepaalt de strategie die je nodig gaat hebben tijdens de vele gevechten die je aan zal moeten gaan met de aliens. Maar vergeet niet: wanneer één van je teamleden dood gaat, blijft hij ook dood.

Per beurt heb je verschillende keuzes die je kunt maken. Dit zullen er in het begin een paar zijn, maar wanneer je verder komt in de game speel je meer commando’s vrij. Zo kun je kiezen of je jeouw team gaat trainen, je basis uit gaat breiden of op verkenningstocht gaat.

Het verhaal van XCOM: Enemy Unknown is voor de consoles en iOS gewoon hetzelfde, maar is de gameplay op een tablet wel net zo goed als op de consoles? Of werkt een touchscreen misschien zelfs wel beter? Je hoort het van Boris en Melle in de ‘XCOM: Enemy Unknown iOS review’.

Ontwikkelaar: Firaxis Games
Uitgever: 2K Games
Platform: iOS, PlayStation 3, Xbox 360 en PC

XCOM: Enemy Unknown iOS Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch