Menu Premium
Loading...

Alles wat je moet weten over het Xbox XO18 event

12/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het afgelopen weekend zat iedereen met popcorn en bier op de bank om het XO18 evenement in Mexico City live te gaan volgen. Het evenement werd live uitgezonden via onder meer Mixer. Hier werden overigens leuke dingen weggegeven als je via de site keek, zoals items voor Sea of Thieves en Forza Horizon 4. Toen het event eenmaal begon stond de groepsapp overuren te draaien, want de hyped up Mexicanen werkten wel een beetje op de zenuwen. Toch zijn er zeker wel een paar leuke dingen aangekondigd voor de liefhebbers van de Xbox Game Pass. Wil je hier nou graag meer over horen uit de monden van JJ en Koos? Check dan nu het item “Alles wat je moet weten over het XO18 event”.

Crackdown 3: Wrecking Zone

Tijdens XO18 is er een releasedatum van Crackdown 3 aangekondigd. Fans van de serie kunnen deze game op 15 februari 2019 verwachten. Ook zijn er beelden getoond van een nieuwe game mode genaamd ‘Wrecking Zone’. In deze game mode speel je met twee teams van vijf agents tegen elkaar. De map is compleet te vernietigen. Er zijn momenteel twee maps te zien in de trailer, Blackout Zone en Nova Station. Voor de mensen die nog nooit een Crackdown game hebben gespeeld: je kunt tot 30 november gratis Crackdown 1 binnenhengelen.

Sea of Thieves Arena

Sea of Thieves, het spel dat zo verschrikkelijk veel potentie had om een toffe online game te worden, heeft in onze ogen best hard gefaald. Zo zat er bijna geen content in het spel tijdens de release en waren veel mensen er snel op uitgekeken. Toch blijft Microsoft hard werken om samen met Rare deze game nog flink up to date te houden. Zo komen ze nu met een ‘Arena’ mode, waarin je kunt strijden tegen andere schepen. De game mode wordt verwacht in het begin van 2019 en zal geheel gratis zijn. Heb je de beelden nog niet gezien, check dan even hier!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch