Menu Premium
Loading...

Xbox Series X Let’s Play – We mogen dan eindelijk echt los

06/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komst van een nieuwe console is een mooie periode.  Het zonnetje schijnt, alle vogeltjes fluiten en iedereen zit binnen omdat ze allemaal zitten te gamen. Dat was natuurlijk ook bij ons het geval voor Jelle en Koos zoals je kan zien in dit item. Zo besloten namelijk om even een uurtje apart te gaan zitten met de Xbox Series X en de nieuwe console een slinger te geven. Samen bekijken ze alle menu’s, rijden ze een paar rondjes in Dirt 5 (de Xbox One versie), worden ze hopeloos afgeknald in Warzone en doen ze een dappere poging om Assassin’s Creed Valhalla aan de praat te krijgen. Neem een kijkje naar de Xbox Series X Let’s Play!

De eerste keer voor Jelle

Hoewel wij de Xbox Series X natuurlijk al een poosje op de redactie hebben, heeft niet iedereen de mogelijkheid gehad om er op te spelen. Dit geldt onder andere voor Jelle. Dit betekent dus dat wat je hier ziet, echt Jelle’s eerste impressie is! Dit doet hij natuurlijk niet alleen, hij heeft Koos naast hem zitten. En Koos was de afgelopen dagen al bekend geraakt met de nieuwste Xbox console. Weet Koos deze Let’s Play een beetje op de rails te houden? Of krijgt Jelle zijn nieuwsgierigheid de overhand en loopt het compleet uit de hand?

Een grote vooruitgang op de Xbox One?

Het is onvermijdelijk dat een nieuwe console wordt vergeleken met zijn voorganger of met z’n concurrent. Op het eerste oog zal je niet heel veel verschil merken tussen de oude en de nieuwste Xbox console. Dit is omdat Xbox ervoor heeft gekozen om veel dingen in dezelfde stijl te doen als op de Xbox One. Het menu is hiervan een goed voorbeeld. Maar als je dieper gaat… Check dus snel de Xbox Series X Let’s Play!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch