Menu Premium
Loading...

Xbox, PlayStation of Nintendo: wie won de E3 2018

13/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast het feest van de games is de E3 natuurlijk ook hét platform waarop de drie console-producenten, te weten Xbox, PlayStation en Nintendo, proberen de zieltjes van de gamers voor zich te winnen. We noemen dit ook wel de Console Wars. En alhoewel we bij Gamekings het liefst hebben dat het met alledrie even goed gaat en we mordicus tegen oorlog zijn, is deze twist tussen de console-partijen wel een hele interessante en eentje die we niet kunnen negeren. En dus gaan Boris, Skate en JJ in dit extra lange item uitgebreid met elkaar en met de de community in discussie om uit te maken wie van de drie de Console Oorlog op de E3 2018 heeft gewonnen.

Elke producent hield een totaal andere persconferentie

Is Microsoft de winnaar met een razendsnelle en gelikte persconferentie waar ze maar liefst 50 games aan de kijkers voorschotelden? Of zorgt het feit dat de meeste van de games uitgegeven worden door third party developers en dus uitkomen op alle platformen, er voor dat er hier eigenlijk een groot gemis wordt verdoezeld? Is Sony degene die met de hoofdprijs naar huis gaat omdat ze in een waanzinnige setting, exact zoals beloofd, hun vier grote games met vier indrukwekkende presentaties toonden? Of zorgde het gebrek aan verrassingen en de onderbreking van een kwartier vol slap gelul er voor dat dit toch allemaal net niet goed genoeg was?

Of dus Nintendo. Dat deed wat ze altijd doen: lekker alles vooraf opnemen, gelikt editen en vervolgens instarten als het moment daar is. Het resultaat mocht er volgens velen absoluut zijn. Een aantal toffe exclusives, veel third party support (en dat is wel eens anders geweest) en natuurlijk de nieuwe Super Smash Bros. Aan de andere kant, een minuut of twintig lang elke karakter uit SSB tonen, is dat niet wat te veel van het goede? Kortom, het gaat niet eenvoudig worden voor de drie heren om een winnaar aan te wijzen. Wie weet kan de community helpen. Of wie weet zijn de kijkers het wel totaal niet eens met hun oordeel. Check dus snel het item ‘Xbox, PlayStation of Nintendo, wie won de E3 2018.’ En oh ja, we geven we ook nog even een oordeel over de persconferenties va EA, Ubisoft, Bethesda en Square. Heb je alles netjes op een rij.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:
BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers
IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!
Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch