Menu Premium
Loading...

Premium: XBOX One X: Hoe hard komt de console van Microsoft binnen?

10/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! De XBOX One X is op de redactie. Eerder heb je al kunnen zien hoe JJ en Kevin de ‘krachtigste console aller tijden’ aansloten op onze gloednieuwe Samsung 4K TV. Zoals een console anno 2017 betaamt diende er, alvorens we aan de slag konden met alle toffe games, een sloot aan updates uitgevoerd te worden. Na een dagje wachten is dat tergende proces eindelijk achter de rug. In dit item gaan Koos, JJ en Kevin dan ook aan de slag met de grootste kracht van de XBOX One X: de 4K graphics. Check de indruk van de drie Gamekings in deze Premium: XBOX One X: Hoe hard komt de console van Microsoft binnen?

Te mooi om te capturen

Een nieuwe techniek annex standaard heeft zoals altijd een hoop voeten in aarde. Zo is het op dit moment niet mogelijk 4K-beelden te capturen, mits je bereidt ben een gigantische som geld neer te leggen voor een 4K capture card. En dat geld hebben we niet. Zodoende is het voor ons op dit moment ondoenlijk om het beeld wat wij live zagen 1 op 1 over te zetten naar jullie schermen thuis. Daarom laatsten we echt old school (zo ging het 15 jaar terug altijd) de camera op de TV. Dit is geen tech-site en dus geen tech-test, dit is puur kijken of de drie enthousiast van de Xbox One X worden en waarom. Voor 4K beelden kun je overal op het web terecht.

In deze XBOX One X let’s play gaan de heren zich wagen aan games als Assassin’s Creed Origins, Forza Motorsport 7 en Fable 2. Laatstgenoemde is wellicht een wat vreemde eend in de bijt, aangezien de game inmiddels al negen jaar uit is. Niettemin is het interessant om te zien hoe de nieuwe XBOX playback-functionaliteit werkt op de XBOX One X.

Hebben jullie een XBOX One X in huis? Zo ja, wat is jullie indruk? Laat je horen in de comments onder deze Premium: XBOX One X: Hoe hard komt de console van Microsoft binnen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch