Menu Premium
Loading...

Xbox One Hands-On

25/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One is sinds een aantal dagen verkrijgbaar in Noord-Amerika en ook bij onze Duitse buren. Dennis had zich eerst voorgenomen om deze nieuwe generatie console lekker te kopen in ons koude kikkerlandje, afgelopen week is hij echter heel snel van mening veranderd. Hij heeft namelijk een roadtrip naar het oosten gemaakt om in hartje Duitsland een Xbox One op te halen, die special voor hem was weggelegd. Is het al deze moeite waard tot nu toe? Dennis bespreekt het met Boris in deze Xbox One Hands-On.

Met een Xbox One uit hartje Duitsland is Dennis gelijk de eerste op de redactie die een exemplaar heeft bemachtigd. Je kunt dan ook makkelijk raden hoe hij zijn weekend heeft doorgebracht. Natuurlijk door lekker naar het grafische geweld van de game Ryse: Son of Rome te kijken, de meest rare bewegingen gemaakt tijdens het testen van de Kinect-camera en kont te schoppen met Killer Instinct. Dit geheel zorgt ervoor dat Dennis maar al te graag zijn ervaring met jou wilt delen.

Op de redactie is er iemand die een enorme Dead Rising-fan is en dat is natuurlijk Boris. Hij is dan ook hartstikke jaloers dat Dennis al met zijn Xbox One kan spelen en wil dan ook alles weten van Dennis zijn eerste ervaring met de Xbox One. Ben jezelf net zo benieuwd als Boris en kun je niet langer wachten op het moment dat je een Xbox One in je woonkamer kunt neerzetten? Dan is het een zeer wijze raad om dit item te checken!

Xbox One Hands On

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch