Menu Premium
Loading...

Xbox One Controller versus PlayStation 4 Controller

14/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het begin van een nieuwe console-generatie moet iedereen een afweging maken tussen de twee of drie verschillende consoles. Dit is een keuze die de komende zeven tot tien jaar jouw leven gaat beïnvloeden. Welke console is de beste hardware? Welke is sneller en wat kiezen jouw vrienden? Dit zijn allemaal factoren die voor jou de keuze makkelijker moeten maken. Het belang van de nieuwe controller mag ook niet vergeten worden natuurlijk. De PlayStation 4 en de Xbox One hebben beide een vernieuwde controller gekregen. Hier zitten natuurlijk een hoop plus- maar ook minpunten aan. Misschien zijn ze wel te licht of juist veel te zwaar. Of misschien ligt de een wel een stuk lekkerder in de hand dan de ander. Boris en Dennis hebben dit uitgebreid zitten testen, omdat zij beiden een next-gen console in de woonkamer hebben staan. Boris heeft een PlayStation 4 en Dennis allebei. In deze Xbox One Controller versus PlayStation 4 controller special gaan de heren alle positieve en negatieve punten behandelen.

Als je nog geen keuze hebt kunnen maken, dan laten Boris en Dennis je in dit item alle hoeken en gaten van de nieuwe controllers zien. Wij zijn in ieder geval benieuwd welke controller nu van hen de voorkeur krijgt. De Xbox 360 controller werd namelijk door velen als favoriet aangewezen. Is het PlayStation gelukt om het tij te keren? Of blijft Microsoft heer en meester in het ontwikkelen van controllers? Dennis en Boris weten in ieder geval welke controller zij het liefst de komende acht tot tien jaar in hun handen willen hebben.

Vind je het zelf erg moeilijk om een keuze te maken en hangt jouw definitieve keuze af van de controller? Bekijk dan deze special met Boris en Dennis!
Xbox One Controller versus PlayStation 4 Controller

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch