Menu Premium
Loading...

Xbox Live Gold vs. PlayStation Plus

16/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eeuwige titanenstrijd tussen PlayStation en Xbox duurt ook anno 2017 voort. Afgelopen jaar hebben beide platformen aan de weg getimmerd. Zo kwam Microsoft met een nieuwe console, de XBOX One X. Op het gebied van exlusives viel het dit jaar echter wat tegen aan de kant van Microsoft. Natuurlijk hebben we genoten van Cuphead en Forza Motorsport 7, maar deze games daargelaten, was het al met al schraal. Sony PlayStation kwam met meer exclusieve titels, maar deze hadden volgens sommigen niet het gewenste niveau. In dit item gaan Koos en JJ PlayStation Plus en XBOX Live Gold tegen elkaar afwegen. Ben je benieuwd wie er als ‘winnaar’ uit de strijd komt? Check nu ‘Xbox Live Gold vs. PlayStation Plus!’

Xbox Live Gold of PlayStation Plus

De populariteit van PlayStation Plus is op dit moment groter. Niet zo gek ook, aangezien de console van Sony het simpelweg beter doet dan Microsofts Xbox. Met de release van de huidige generatie consoles in 2013 zijn de betaalde diensten van PlayStation en Xbox veranderd. Waar je vroeger gratis online kon game op de PS3, dien je daar nu in de vorm van PlayStation Plus voor te lappen. Op de Xbox 360 was Xbox Live Gold in kwalitatief opzicht duidelijk de betere. Het kostte op jaar basis een aardig bedrag, maar daar kreeg je wel solide servers voor terug. Tegenwoordig zijn we van de online diensten gewend elke maand een aantal gratis games te ‘krijgen’. De ene week zit je op dit punt beter bij PlayStation Plus, terwijl de volgende maand op Xbox Live Gold toffe titels te downloaden zijn. JJ en Koos zetten in dit item alles op een rij.

Wat is jullie mening over Xbox Live Gold en PlayStation Plus? Op welke dienst ben jij ‘geabonneerd’? Laat je horen in de comments onder ‘Xbox Live Gold vs. PlayStation Plus!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch