Menu Premium
Loading...

Halo Reach gekraakt en prijsverwarring over Xbox Game Pass

03/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag zijn er wat sappige nieuwtjes te oren gekomen. JJ is zoals altijd heel erg scherp op alles wat game gerelateerd is. Maar nu kwam hij toch wel iets heel interessants tegen, dankzij een trouwe Gamekings kijker. De Xbox game pass die al enige tijd beschikbaar is gesteld door Microsoft, heeft op Amazon wel hele vreemde prijzen. Er staan namelijk 3 verschillende abonnementsvormen online. Waarom is dat? Zijn er daadwerkelijk 3 verschillende abonnementen beschikbaar voor de Xbox? Of is het een interne fout van Amazon die nog niet is opgevallen? JJ gaat hier, zoals jullie wel weten, lekker over speculeren. Check Xbox game pass met vreemde prijs en Halo Reach “RedRoom” gekraakt!

De Red Room is gekraakt in Halo Reach!

Naast het aparte nieuws over de Xbox game pass, is er ook nog een leuk nieuwtje over Halo Reach. Een groep YouTubers, genaamd Termacious Trickocity, heeft namelijk een trick en/of glitch gevonden in de game. The Destroyed Science Wing, ook wel de “Red Room” genaamd, is namelijk met een ingewikkelde truck begaanbaar. Ook is er een cutscene te zien die eerder niet te zien zou zijn, nu wel beschikbaar. De groep is jaren bezig geweest om eindelijk in deze ruimte te komen en eindelijk is het ze gelukt! Ze willen hun succes dan ook niet onder een steen leggen. Ze willen het met iedereen delen! Daarom hebben zij naast het resultaat ook een uitleg gegeven hoe je dit kan bereiken. Mocht je ooit zelf in die ruimte willen komen, om de cutscene met eigen kracht beschikbaar te maken.

Een dag met twee spraakmakende gebeurtenissen, die gedeeld moesten worden met jullie. Natuurlijk is JJ en de redactie elke dag alert op al het game nieuws dat op het internet terecht komt. Wil je nou op de hoogte blijven? Check dan elke dag Gamekings.tv voor de beste items en het nieuwste nieuws!

Druk hier om de video van de groep youtubers, Termacious Trickocity te bekijken over de Halo Reach trick/glitch!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch