Menu Premium
Loading...

XBL Update met State of Decay

04/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft is vorige maand gestart met het ‘Games with Gold’ programma, en dat in, combinatie met nog veel meer nieuws rondom Xbox Live, maakt het volgens JJ en Steven wel tijd voor een nieuwe XBL Update met State of Decay.

Bij het Games with Gold programma krijg je als Gold abonnee elke maand twee gratis games aangeboden. Dit kan je misschien al wel een beetje bekend voorkomen van PlayStation, want daar krijg je als PlayStation Plus lid ook met enige regelmaat gratis games. Xbox heeft deze maand Halo 3 en Assassin’s Creed 2 in petto voor alle Gold members. Beiden goede games, maar niet de nieuwste meer. Hoe denken JJ en Steven daar over?

En dan zijn er de Xbox 360 edities van World of Tanks en Minecraft. Van de eerste is sinds kort de beta-versie uit, de laatste is alleen voor de Xbox 360 nu al zeven miljoen keer verkocht.

Ook gaan ze het hebben over de NBA-app. Met deze app kun je basketbalwedstrijden volgen, die je zowel live kunt zien als later terug kunt kijken. De app heeft natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, maar is ‘ie het proberen waard?

Tenslotte is er nog de game State of Decay, een zombiegame gemaakt door de studio Undead Labs. Tegenwoordig zien we bijna overal zombies in terugkomen, waardoor het een beetje standaard begint te worden. Is het Undead Labs met State of Decay gelukt om een hele nieuwe draai aan de zombiegames te geven? JJ en Steven hebben het antwoord voor je in de XBL Update met State of Decay.

XBL Update met State of Decay

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch