Menu Premium
Loading...

XBL Update met Soul Calibur II HD Online en The Raven

16/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de marktplaats van Xbox is de laatste tijd een hoop gebeurd. Het is dus een mooi moment om even samen met Skate en Pascal te kijken naar wat er allemaal is verschenen op Xbox Live en natuurlijk checken we zoals bij iedere Xbox Live Update welke Xbox-gerelateerde nieuwtjes voorbij zijn gekomen. Je ziet het allemaal in deze ‘XBL Update met Soul Calibur II HD Online en The Raven’!

The Raven: Legacy of a Master Thief is één van de games die Skate en Pascal gaan bespreken. In The Raven: Legacy of a Master Thief ga je op jacht naar een dief, bekend als The Raven, die één van de legendarische ‘Eyes of the Sphinx’ gestolen heeft. Tijdens deze zoektocht ga je langs verschillende locaties die je doorzoekt en op een vertrouwde point-and-clickmanier doorloopt. Uiteraard is het vinden van de dief niet de enige uitdaging die je te wachten staat tijdens de game, maar gebeurt er tijdens het avontuur nog veel meer.

De tweede game die Skate en Pascal hebben gespeeld, is een oude bekende. Het gaat namelijk om Soul Calibur II HD Online. De niet opgepoetste versie, Soul Calibur II, kwam al meer dan tien jaar geleden op de markt en verscheen niet alleen voor de console, maar was ook te vinden in de arcadehallen. Naast dat de game de nodige extra pixels heeft gekregen, is er ook een online modus toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat je nu ook mensen aan de andere kant van de wereld kunt uitdagen voor een potje knokken.

Het nieuws van deze Xbox Live Update heeft te maken met pizza, Halo en Syrië. Je kunt er maar op één manier achter komen wat Pascal en Skate van het nieuws en de games vinden, en dat is het kijken van deze nieuwe en vette XBL Update met Soul Calibur II HD Online en The Raven.

Xbox Live update met Soul Calibur II HD Online en The Raven

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch