Menu Premium
Loading...

XBL Update met Call of Juarez: Gunslinger

30/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de alle aandacht rond de nieuwe Xbox One, zou je bijna vergeten dat er ook nog een huidige generatie Xbox is en dat is zonde. Deze console heeft namelijk nog veel te bieden. Dennis en Jelle hebben in de studio plaatsgenomen om het over de laatste ontwikkelingen van het online platform van de Xbox 360 te gaan hebben in de XBL Update met Call of Juarez: Gunslinger.

Voordat de heren Call of Juarez: Gunslinger gaan bespreken, maakt Dennis van de gelegenheid gebruik om Jelle te vragen wat hij van de Xbox presentatie vond. Jelle richt zijn mening vooral op het nieuwe uiterlijk van de Xbox One en de nieuwe controller, die overigens gelijk wordt vergeleken met “het slagschip” van de eerste Xbox. Wel is hij lovend over de vernieuwde D-pad van de controller.

Maar goed, Xbox live dus. Onlangs is er de Pathé Thuis app verschenen op dit platform en dat bracht de heren op de film The Hobbit. Naast de Hobbit is bijvoorbeeld ook een Django Unchained ook al te kijken via de app. Dennis en Jelle vonden het daarom prima vertoeven op de Xbox 360.

Het plezier van de heren wordt vergroot door een recent verschenen titel op Xbox Live, namelijk Call of Juarez: Gunslinger. Call of Juarez wordt gemaakt door Techland, die we ook kennen van de Dead Island series. Call of Juarez is een downloadable game die je terugbrengt naar het oude stijltje van de eerste twee delen: Het Wilde Westen. Je speelt met Silas Greaves, een bounty Hunter, die naast legendes als Billy the Kid heeft gevochten. Je hebt het in deze game nogal aan de stok gekregen met een aantal van deze gunslingers en je gaat ze per level te lijf als eindbaas. De gameplay doet ons ook een beetje aan Dead Island denken. Je hebt bepaalde skills die je kunt unlocken met punten die je behaalt door het zo bruut mogelijk afmaken van je vijanden.

Alle nieuwtjes over Xbox Live en de review van Call of Juarez: Gunslinger, zie je in de XBL Update met Call of Juarez: Gunslinger.

XBL Update met Call of Juarez: Gunslinger

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch