Menu Premium
Loading...

WWE2K23 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

21/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

WWE2K23 is de nieuwste release van de bekende American wrestling franchise van 2K Sports. Na jaren van redelijke edities zijn de verwachtingen hooggespannen voor dit nieuwe deel. Niet in het minst bij Jasper en Skate, twee grote fans van wrestling. Ze mogen met zijn twee binnenkort naar Wrestlemania in Hollywood en willen weten of de vibe van dit soort events ook in het nieuwe deel verwerkt zit. En dus trokken ze thuis hun spandax pakje aan, grepen de controller en gooiden er de ene na de andere virtuele backbreaker, piledriver en takedowns uit. Hoe wreed is de game geworden? Je ziet en hoort het antwoord in de WWE2K23 review.

WWE2K23 review: Krijgen we eindelijk solide gameplay?

WWE 2K23 zit zoals elk jaar vol met features en een flink gevuld roster aan WWE supersterren en legendes. Ook keert 2K Showcase terug als een interactieve sportdocumentaire over de 20 jaar lange carrière van John Cena en WarGames. Allemaal zaken waar de twee presentatoren zich erg op konden verheugen. Maar wat ze het liefst zagen gebeuren is dat de gameplay een keer echt solid was. Dat je de moves makkelijk uit de mouw schudde en een gevecht net als in het echt een spectactulaire choreografie van fighting skills werd. Of dat ook het geval is, dat gaan Jasper en Skate vertellen in de WWE2K23 review. Vol met beeld dat Jasper speciaal voor deze video gecaptured heeft.

Jasper en Skate showen hun virtuele alter ego in spandex

Een van de leukste dingen van WWE is altijd het zelf creeren van een eigen worstelaar. Skate en Jasper zijn dus creatief geweest en hebben beiden hun eigen beul gecreëerd. Zien ze er verschillend uit en hebben ze ook andere moves? En gaan ze zo ver door ook hun eigen events op te zetten? Het antwoord krijg je zodra je op de Play button clickt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch