Menu Premium
Loading...

WWE Trip: Skate reist af naar Londen voor WWE 2K20

17/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is de laatste tijd veel aan het reizen. Na een tijdje geleden een Destiny 2: Shadowkeep trip te hebben gemaakt, is het dit keer tijd voor een echte Skate-game. WWE 2K20 komt er namelijk aan en dus reisde Skate af naar Londen om de game te checken, meer informatie te verzamelen, interviews af te nemen en dit vervolgens in dit item met jullie te delen. Enjoy!

WWE 2K20

Met Becky Lynch en Roman Reigns als cover athletes gaat WWE 2K20 op 22 oktober 2019 speelbaar zijn. Zo’n beetje alle belangrijke figuren en zelfs een heleboel legendes zullen dit jaar weer speelbaar zijn in de game. Naast de normale play now is er ook weer een WWE 2K20 MyCareer. 2K staat natuurlijk bekend om zijn verhalende MyCareer mode, waaronder in NBA 2K. In de MyCareer van dit jaar slaan de mannen en vrouwen de handen ineen. Het verhaal gaat over Ren en Tre en jij mag hun dromen natuurlijk werkelijkheid laten worden. Daarnaast zit er natuurlijk weer een vette soundtrack bij en zijn er nog zat meer mogelijkheden.

Ontwikkelaar Yuke’s is inmiddels vertrokken en dus is dit de eerste game zonder de developer. Visual Concepts moet het dus op eigen kracht gaan doen en dit kan betekenen dat er veel dingen gaan veranderen. Skate neemt je natuurlijk mee tijdens reis, want hij mag zijn vlog-skills weer tonen. Halverwege de vlog komt Skate er gelukkig achter dat hij verticaal aan het filmen was (het was vroeg). We zien daarnaast veel eten en drinken en er komt er aan het einde van het item nog een interview met professioneel wrestler Jinder Mahal. Maar niet voordat Skate in de studio na aanleiding van de reis zijn bevindingen heeft gedeeld over WWE 2K20. Voor de echte WWE-liefhebbers dus sowieso een must watch!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch