Menu Premium
Loading...

WWE 2K23 Preview: Is dit eindelijk de game die fans willen?

19/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

En weg was Jasper. Aan het eind van de maandagse opnamedag spoedde hij zich met het OV naar Schiphol om daar het flugzueg naar München te nemen. In Beieren wachtte hem namelijk een kennismaking met WWE 2K23. Nu zal menigeen roepen ‘waarom gaat Jasper daar heen en niet Skate? Die is toch mister wrestling?’ Dat klopt, maar Skate was verhinderd en Jasper bleek dus net zo’n grote voorliefde te hebben voor de mannen en vrouwen in spandex. Talloze WWE-games hebben zich in het verleden een weg weten te vinden naar de consoles van Jasper. Talloze potjes zijn er bij hem thuis op de bank gespeeld. De laatste tijd was de focus ietwat verwaterd, en dus leek deze trip hem een perfect moment om zijn oude liefde weer te omarmen. Mits 2K Sports een dikke editie had geproduceerd. Of dat zo was zie en hoor je in de WWE 2K23 preview.

Bloeit de oude liefde van Jasper voor de WWE in München weer op?

De laatste tijd gaan we regelmatig op trip. Soms met zijn tweeën, maar doorgaans is het een reisje voor één man of vrouw bedoeld. Omdat we toch de fun van dit soort trips aan jullie willen meegeven, vragen we onze presentatoren korte vlogs te maken en die als bonus bij de Premium Bazen neer te leggen. Wil je dus meemaken wat Jasper in München beleeft heeft en vooral nog meer info krijgen over WWE 2K23, check dan de Premium Preview inclusief de Road Trip.

Wat is er nieuw bij WWE 2K23?

Skate wil natuurlijk alles over de nieuwe WWE-game weten. En dus vraagt hij in dit item Jasper de hemd van het lijf. Is er eindelijk echt iets baanbrekends aan de gameplay veranderd? Biedt de game een mooie mix tussen oude en nieuwe worstelaars? Speelt het soepel en gooi je de combo’s er zo uit? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch