Menu Premium
Loading...

WWE 2K20 review: kopen, budgetbak of slopen?

31/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is fan van WWE. Tevens is hij, zoals alom bekend is, fan van de WWE 2K-serie. Ook dit jaar heeft hij de game, WWE 2K20, weer gespeeld. Maar het is niet een jaar zoals andere jaren. Yuke’s is weg, er zijn enorm veel bugs en de game wordt momenteel helemaal afgebrand. Is dit terecht of vindt Skate deze reacties een beetje overtrokken? Samen met JJ bespreekt hij zijn bevindingen en plaatst hij de gamen in een categorie.

WWE 2K20 zonder Yuke’s

Is dit dan ook de reden dat de game zo negatief wordt ontvangen? Want, zeker vergeleken met de vorige versies van de game, is de game niet zonder problemen gereleased. Afgelopen zomer werd bekend dat Yuke’s zou vertrekken, waardoor Visual Concept’s het van ze overnam. Beide partijen werkten daarvoor samen aan de vorige edities van de game. Dit jaar, zonder Yuke’s dus, zit de game vol met bugs en glitches. Zoveel zelfs dat PlayStation al bezig is met het refunden van mensen die de game hebben gekocht. En dan weet je dat het niet best is. Er komt nu weliswaar een patch aan waarmee aardig wat problemen verholpen kunnen worden, maar het leed is natuurlijk allang geschiet. De vraag is dus of de game wat dat betreft nog te redden valt.

Over de game

Met Becky Lynch and Roman Reigns op de cover biedt de game in ieder geval zat content. Je kunt de reis van de Four Horsewomen herbeleven, natuurlijk is er weer een gloednieuwe MyCareer en je kunt aan de slag met WWE Towers, een populaire game mode bij de gamers. Daarnaast is het mogelijk om met zowel de huidige sterren als spelers uit het verleden te spelen. Al met al content genoeg, maar zijn de baanbrekende bugs genoeg om WWE 2K20 in de slopen-categorie te zetten? Dat vertellen Skate en JJ aan het einde van deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch