Menu Premium
Loading...

WWE 2K14 Review

29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om jouw beste worstelmoves te showen, want WWE 2K14 staat voor de deur! JJ en Skate hebben aardig wat uurtjes in de game zitten en hebben met heel wat RKO’s, Piledrivers, Rock Bottoms en Big Boots gestrooid. Met de nieuwe ’30 Years of Wrestlemania Mode’ zit de game bomvol oude en nieuwe worstelaars, en is er dus genoeg te vertellen. Of het 2K Sports is gelukt om van deze titel een sports-game van niveau te maken, zie je in deze WWE 2K14 Review.

Zoals je misschien wel weet, is Skate commentator van de WWE-shows. Als er dus iemand geschikt is om bij deze review te zitten, dan is het Skate wel. Je kon laatst ook zien hoe hij voor Gamekings naar Breda ging om daar de game en The Streak mode van The Undertaker te checken. Nu heeft Skate thuis ook genoeg kunnen spelen om samen met JJ een uitgebreide review te geven. JJ zit er natuurlijk bij, omdat hij het meeste met sport in het algemeen heeft. Hij is daarom ook zeer nieuwsgierig hoe 2K de game heeft weten af te maken na de overname van THQ.

THQ is een tijdje geleden failliet verklaard, waardoor er een aantal titels voor het oprapen lagen. 2K heeft natuurlijk al een hele goede sports-game met NBA 2K14 en kon daar mooi een showsport als WWE aan toevoegen. WWE was al een tijdje in productie onder THQ en de mensen van 2K Sports hebben er alles aan gedaan om er een vette game van te maken.

Zoals je in de intro van de video ziet, ligt het in ieder geval niet aan het enthousiasme van JJ en Skate. Of de game net zoveel energie doet opwekken, zie je in deze review. Snel kijken dus!

Ontwikkelaar: Yukes, Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3
WWE 2K14 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch