Menu Premium
Loading...

WWE 2K14 Hands-on

17/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De schijnwerpers zijn al aan en de speakers staan te knallen, want WWE 2K14 verschijnt bijna op het strijdtoneel! Skate is voor deze WWE 2K14 Hands-on afgereisd naar het altijd mooie en zonnige Breda, zodat hij speciaal voor jou nog een tikkeltje dieper in kan gaan op de wondere wereld van het show-worstelen. Of deze trip weet te tippen aan Skate’s eerdere avontuur in Los Angeles is nog maar de vraag, dus kijk snel!

In Los Angeles is er met name gesproken over de ’30 Years of Wrestlemania’-modus die in de game zit. Een modus waarmee je in de huid van je favoriete show-worstel all-stars kan kruipen, om de nostalgie van die magische wedstrijden te herbeleven. Tijdens de hands-on lag de focus met name op nog meer nieuwe toevoegingen aan de game. Zo is er een modus waarin je met de Undertaker ten strijde kan trekken, of juist kan proberen zijn ‘streak’ te verslaan. Of deze toevoeging een game-changer zal zijn, vertelt Skate je in dit item.

Naast de klassieke wedstrijden heb je ook de mogelijkheid om fantasy-matches te spelen. Door zelf ‘rivalries’ te maken tussen spelers kun je de wedstrijden die je altijd al hebt willen zien, maar nooit hebt kunnen zien, nu toch plaats laten vinden. Ook zijn er meer mogelijkheden tot het customizen van je entrance- en wedstrijdoutfits en zelfs de prijsriemen kunnen volledig aangepast worden naar jouw eigen visie. Er is meer dan genoeg om naar uit te kijken en of dit ook het wachten waard zal zijn, is nog te bezien. Skate heeft er in ieder geval zin in!

Developer: Yukes en Visual Concepts
Uitgever: 2K Sports
Platform: Xbox 360 en PlayStation 3

WWE 2K14 Hands-on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch