Menu Premium
Loading...

WWE ’13 Review

03/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soaps zijn voor meisjes, gelukkig hebben mannen WWE, waar testosteron zwetende spierbundels meningsverschillen uitvechten in de ring door elkaar heen en weer te slingeren. Dat vinden Martin en Skate ook, en daar willen ze het een en ander over kwijt in de WWE ’13 Review.

De mannen in deze game moet je ‘s avonds in een steegje geen schuin oog geven, want voor je het weet lig je op de grond met een elleboog in je rug. En dan hebben we het niet alleen over de mannen die nu de gordel zwaaien in de ring. Want in WWE ’13 kun je terug reizen naar de tijd, waarin niet alleen de vechters in de ring tegenover elkaar stonden, maar ook dé twee federaties die worstelen uitzonden.

We hebben het dan over The Attitude Era, een tijd waarin de WCW en WWF streden om kijkcijfers op de Monday Raw avond. In deze Era liepen misschien wel de allergrootste worstelaars in de WWE rond, waaronder The Rock, Stone Cold Steve Austin en Mankind. In de game zitten al deze beelden verstopt, en het leuke is, je kunt ze allemaal naspelen.

Maar hoe speelt dat nu eigenlijk? Is het sinds WWE ’12 een beetje vooruit gegaan? Als het aan de ontwikkelaars ligt wel. Niet alleen hebben de animaties en de moves een update gekregen, maar ook het geluid schijnt er op vooruit te zijn gegaan. Dus nu is het net of je er echt bij bent! Ook de graphics zijn opgepoetst en zien je favoriete WWE helden en antihelden er nog beter uit.

Heeft dit deel in de WWE-serie genoeg nieuws en verbeteringen om zich te onderscheiden als fighting game? Martin en SKate hebben in ieder geval al flink wat uurtjes achter de kiezen met WWE ’13 en gaan je alles even haarfijn uitleggen. Dus mis de WWE ’13 Review niet. Hebben we al gezegd dat Mike Tyson er in zit?

Ontwikkelaar: Yuke’s
Uitgever: THQ
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en Wii

WWE '13 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch