Menu Premium
Loading...

WWE ’13 Hands-On

25/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat doe je met platgespoten spierbundels met iets te veel teveel testosteron dan goed voor ze is? Precies, je stopt ze in een ring om daar eens lekker uit te stieren. Deze show voor mannen is bij Martin en Skate geen onbekend fenomeen. Zij hebben daarom WWE ’13 een paar uur mogen spelen, tijd dus voor een een WWE ’13 Hands-On.

Alle commotie rondom de gedrogeerde wielrenners, daar snappen ze bij WWE helemaal niets van, daar is het gewoon wat anabolen er in en gaan met die banaan. En dat gaan met de banaan kun je in het dertiende deel van de WWE serie ook doen, maar dan op je PlayStation, Xbox of Wii. Martin speelt al WWE sinds de SNES, destijds WWF natuurlijk, en gaat eens samen met Skate kijken of er een beetje een stijgende lijn in zit.

Waar je in het vorige deel nog de Road To Wrestlemania kon spelen, krijg je in WWE ’13 de mogelijkheid om terug te reizen naar de Attitude Era. De tijd waarin er er nog twee zenders waren die de strijd met elkaar aan gingen om de kijkcijfers. En die strijd spatte van je beeldscherm af in de ring, met Stone Cold Steve Austin en The Rock. Nu kun je zelf deze iconische battles naspelen, en bijvoorbeeld Mankind zelf van de kooi af donderen.

Er zijn ook een paar verbeteringen in de game zelf. Zo is er aandacht besteed aan het geluid, het publiek gaat nu echt helemaal uit zijn plaat. Ook zijn de animaties verbeterd en zou je soepeler van de ene naar de andere move moeten over gaan. WWE commentator Skate en WWE fan Martin hebben er in ieder geval al een paar uurtjes opzitten en gaan je alles vertellen over wat er in de ring is gebeurd in de WWE ’13 Hands-On.

Ontwikkelaar: Yuke’s
Uitgever: THQ
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en Wii

WWE '13 Hands-On

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch