Menu Premium
Loading...

Wreckfest Review: Kopen, budgetbak of slopen?

22/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een obscure game. JJ heeft zich de afgelopen tijd letterlijk en figuurlijk de pletter gereden in Wreckfest en is nu klaar om zijn verdict te geven. Dit doet JJ in zijn eentje, want de game staat niet bij iedereen op zijn lijstje. En voor de mensen die van simulatie racing houden: stop maar met kijken. Deze game is dan niet voor jouw.

Wreckfest doet denken aan…

Games en activiteiten van vroeger. Flatout, Demolition Derby. Noem ze allemaal maar op. In die hoek moet je het in ieder geval zoeken. Wreckfest doet eigenlijk precies hetzelfde. Het budget van de developer is niet enorm groot, wat ook terug te zien zal zijn tijdens het spelen van de game. JJ heeft er echter enorm veel plezier mee gehad en voor iedereen die even een uitstapje wil maken naar een wat minder serieuze game is Wreckfest wel ideaal. De game is te spelen op PC, Playstation 4 en Xbox One. Er is singleplayer. Iedereen die dus de computer in de grond wil rijden kan zijn gang gaan. Er is geen split screen (wie doet dat ten slotte nog in 2019) maar wel multiplayer.

Beuken en racen

Je kunt natuurlijk gewoon even goed gaan zitten voor het in elkaar beuken van je tegenstander. In een soort van demolition derby (die je ook met bijvoorbeeld tractors kunt doen) moet jij probeer als laatste over te blijven en zoveel mogelijk andere auto’s de vernieling in te rijden. Overleven dus. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon racen, met het nodige duw en trekwerk. Voor alles en iedereen wat. Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen.

Aan welke game van vroege doet deze game je denken? Ben jij van plan de game een kans te geven? Is er nog plekĀ  in de markt voor games als dit? Laat het even weten in de comments hieronder!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch