Menu Premium
Loading...

Wreck-It Ralph Review

11/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gister was natuurlijk de grote Gamekings Wreck-It Ralph Voorpremière waar de redactie van Gamekings (misschien) samen met jou Wreck-It Ralph heeft gekeken. Steven en Jelle vertellen je nu of de film daadwerkelijk interessant is voor gamers of dat je deze animatiefilm van Disney beter links kunt laten liggen.

Wreck-It Ralph gaat over een bad guy van de arcade game Fix-It Felix Jr. Ralph is echter niet zo blij met zijn rol als slechterik en gaat op zoek naar een medaille om geliefd te worden in zijn eigen game. Hiervoor duikt hij in een andere game van dezelfde arcade. Hij probeert in Hero’s Duty, een gloednieuwe first-person shooter, een medaille te scoren.

Rich Moore is de regisseur van Wreck-It Ralph. Hij is bekend geworden als regisseur van onder andere Futurama en The Simpsons. John Lasseter heeft de rol van executive producer op zich genomen. Hij heeft onder meer gewerkt aan Toy Story 3, Up en WALL-E. Er werkt dus genoeg talent achter de schermen, maar of je dat ook terugziet in de film, hoor je in de Wreck-It Ralph Review.

De film zit vol met bekende videogame personages van onder andere Street Fighter en Sonic. Daarnaast zijn er ook continu verwijzingen naar games die bij de echte gamer in de smaak zouden moeten vallen.

Ralph gaat echter ook naar kinderlijke games als Sugar Rush. De wereld van deze karting game bestaat alleen maar uit snoepjes en roze paleizen. Hier rijden allemaal schattige meisjes rond in hippe pakjes. Of de film niet te mierzoet wordt om te kunnen verdagen, hoor je in de Wreck-It Ralph Review.

Wreck-It Ralph Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch